BUFETE VICO ABOGADOS

Més de 25 anys d´experiència al servei dels nostres clients​
Despatx especialitzat en litigació i defensa penal

SERVEIS

Oferim els nostres serveis professionals a les següents àrees jurídiques:

Qui som

Bufete Vico és un despatx d’advocats amb més de 25 anys d’experiència dedicat a l’assessorament i defensa jurídica tant a particulars com a empreses fundat per José Antonio Vico Vico, ex-col·legiat 19702 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i col·legiat 1612 de l’Il·lustre Col·legi de Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

Som experts en reclamació d’indemnitzacions per accidents de trànsit i de responsabilitat civil, així com en defensa penal i litigis en matèria matrimonial, civil, laboral i contra l’Administració.

Així mateix mantenim relació professional amb altres despatxos d’Advocats, Economistes i experts en Medicina Legal i Valoració del Dany Corporal, fet que ens permet oferir un servei integral.

La nostra àrea geogràfica principal és la província de Barcelona. No obstant això, actuem en qualsevol punt de la geografia espanyola, per la qual cosa els nostres clients ens poden confiar assumptes en qualsevol partit judicial.

Director Jurídic. José Antonio Vico Vico. Advocat exercent des de l’any 1994. Llicenciat en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona l´any 1992. Des de l’any 2017 és membre de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat i president de la Comissió de Deontologia.

CONTACTE

Truca'ns o omple el formulari adjunt i et donarem resposta el més aviat possible.​

    ÚLTIMES NOTÍCIES

    Desplaça cap amunt